info@jostedalsbre.no

Jostedalsbreen

Overnatting

Jostedalsbreen bildeØnsker du et lengre opphold rundt Jostedalsbreen og ikke bare en lang dagstur? Det gjør du i så fall rett i! Nesten uavhengig av hvilken del av breen du befinner deg i, vil det være såpass mye å utforske, og så mange rike naturopplevelser man kan ta del i at en dag rett og slett ikke er nok. Heldigvis finner du mange ulike overnattingsmuligheter rundt i området hvor alle vil burde finne noe som passer.

Siden Jostedalsbreen ligger over et såpass stort områder og det er så mange kjente brearmer rundt et bredt området, vil det være massevis av overnattinger som alle ligger tett til breen. Vi skal her se på noen av de mest populære.

Hjelle Hotel

Det familiedrevne Hjelle Hotell ligger rett ved Oppstrynsvatnets fjord. Det er et tradisjonsrikt hotell som er drevet av den samme familien helt siden 1896. Booker du deg et rom her vil du være omgitt av nydelig natur og du er kun 5 km unna Jostadalsbreen nasjonalpark med alle sine naturmuligheter. Er du lei av å traske rundt kan du spenne på deg skiene i Stryn Sommerskisenter som bare ligger 20 km unna.

Du velger akkurat det rommet som passer deg blant hotellets fire valg. Du kan få et billig motellrom for deg som kun skal ha en seng å sove i, eller du kan booke deg og din kjære inn på et romantikkrom med balkong.

Besøk Hjelle.com

Jostedal Hotell

Et av de mer moderne hotellene som ligger like i nærheten av Jostedalsbreen nasjonalpark er Jostedal Hotell. Her er det 46 ulike senger du kan slappe av i fordelt på enkeltrom, dobbeltrom og familierom. Egne leiligheter med to soverom og eget kjøkken er også tilgjengelig.

Hotellet er kjent for sin god matservering og vil diske opp med frokost og middager basert på lokale råvarer. Her kan du slappe av etter en lang dag på breen med hjemmelagde kjøttkaker i brun saus.

Hotellet samarbeider med en rekke ulike turoperatører i området, noe som gjør at du enkelt kan skaffe deg alt fra en guidet tur på Jostedalsbreen til en kajakktur i nærområdet. Eller om du har tid nok, begge deler! Skal du til Jostedalsbreen vil du ikke gjøre et feil valg om du ender opp med å overnatte på Jostedal. Enkeltrommene går fra 820 kroner natten opptil 1370 kroner for en leilighet.

Besøk Jostedalhotel.no

Jostedal Camping

Tidligere Gjerde Camping har byttet navn til Jostedal Camping, men man finner fortsatt de samme koselige overnattingsmuligheten her som man hadde tidligere. Om du ikke ønsker å overnatte på et hotell så er campingplassen her et ypperlig valg. Velg hyttetype etter hvor stort reisefølge er eller lommeboken. Alt fra større hytter med fullt kjøkkenutstyr til enkle 1-roms hytter er tilgjengelig. Du er også bare 7 km unna Jostedalsbreen, og det finnes massevis av gode fritidsaktiviteter rett utenfor døren.

Besøk Jostedalcamping.no